Barcsi Tamás 1999 óta foglalkozik diszkózással. Stílusban a techno és a house világa nyűgözte le igazán, azon belül Funk, Electro, Progressive, Vocal, azaz mai szóval élve igazi pörgős klubslágerek, gyöngyszemek a keményebb ütemektől a lágyabbakig egyaránt. Ezen stílusok mellett kedvence még a funkysabb hangzások világa, illetve a nu-disco is szintén a szívéhez közel áll.
A hangszerek világába is sikerült belekóstolnia, bár igaz autodidakta módon teszi mindezt, a dobok állnak közel hozzá, szabadidejében amatőr szinten kongán és bongón játszik, de a közeljövőben egy cajonnal is szeretné kiegészíteni a gyűjteményét. A dobok mellett amatőr szinten billentyűs hangszereken is játszik.
2005-ben, az akkori rendszerben "kötelező" OSZK vizsga után csatlakozott a Dj Szövetséghez, 2011-ben Pest megye egyik területi képviselője feladatkörét is végzi.
2012-ben az EFHA vizsgabizottsága előtt sikeres vizsgát tett, és így nemzetközileg elismert OKJ bizonyítványt szerzett "Hanglemez-bemutató" minősítéssel.
Célja a folyamatos fejlődés és megújulás mellett az új tehetségek segítése, irányítása a megfelelő út felé.
2011-től online rádiókban több fajta műsort vezet, és rendszeresen szólnak a mixei is különböző "csatornákon".
A rádiózáson túl szpotokat, sweepereket, reklámokat is készít, így hangját a hallgatók már jól ismerhetik. Ezen kívül szinte mindig érkeznek hozzá zenekeveréssel, vágással kérések, amiknek szívesen eleget is tesz. Táncok, szalagavatók, ballagások, lagzis meglepetés táncok, legyen szó bármiről, jó pár referenciát tud már maga mögött.
Emellett rengeteg mixet, remixet, mash-up-ot kap promó célból, és természetesen továbbra is várja az alkotásokat. Jelszava: "Dolgozzunk együtt!"

Mixei: www.mixcloud.com/tamasbarcsi
Élő adások felvételei: www.mixcloud.com/djbarcsilive
Soundcloud: www.soundcloud.com/tam-s-barcsi
Youtube csatorna: www.youtube.com/djbarcsi